4b98574ddd

Wij houden van het web, we streven naar perfectie en teamwork. Wij zijn Perfect Web Team. Wij houden ook van de open source cultuur van kennisdelen en internationaal samenwerken. Wij zijn een enthousiast team van dé Joomla en Craft specialisten.

Ons team

Behalve met deze vaste leden werken wij geregeld samen met andere experts uit ons vakgebied. Door ons uitgebreide (inter)nationale netwerk werken wij ook regelmatig aan grensoverschrijdende projecten.

Waarom kiezen voor Perfect Web Team?

Wij gaan voor de beste oplossing!


Specialisten

Wij zijn gespecialiseerd in websites, webapps ('web applications') en PWA's. In het bijzonder zijn we gespecialiseerd in de open source CMS’en Joomla en Craft.

Hoge kwaliteit

Wij zijn professionals en ontwikkelen websites van hoge kwaliteit. Omvangrijke en complexe projecten zijn gerust aan ons team toe te vertrouwen.

Slim en innovatief

Wij bedenken slimme en innovatieve oplossingen die bestaande problemen oplossen en nieuwe voorkomen. Maar dat laatste merk je niks van ;-)

Uitgebreid portfolio

Wij hebben ervaring met grote corporate websites, intranetten, community’s en campagnes. Van "brochure" websites tot ingewikkelde API koppelingen.