Sander pwt 2020

Sander Potjer

Sander Potjer is mede-oprichter en partner bij Perfect Web Team. Daarnaast is hij Craft en Joomla developer, projectmanager en "Web Architect". Hij ontwerpt graag weboplossingen om deze samen met zijn team uit te werken.


Als architect heb ik geleerd niet alleen oplossingen voor nu te ontwerpen, maar ook voor toekomstige wensen die nu nog onbekend zijn. Ook als "Web-Architect" pas ik dat principe graag toe.

Tijdens zijn studie Bouwkunde (architectuur) is Sander naast het ontwerpen van gebouwen in aanraking gekomen met het bouwen van websites en zich daar steeds verder in gaan verdiepen. Uiteraard door eerst alles zelf te doen en veel te leren. Hierdoor heeft hij met veel aspecten rond het bouwen van websites en webapplicaties ervaring.

Als Web Architect zet hij graag zijn expertise in om uitdagingen van klanten om te zetten en te vertalen in goed ontworpen oplossingen. Deze werkt hij samen met zijn team van experts uit tot mooie, praktische en gebruiksvriendelijke websites of webapplicaties.

Sander Potjer

CTD & Web Architect

Telefoonnummer:

085 - 210 40 60

E-mailadres:

sander@perfectwebteam.nl

Joomla Certified

Blogs


De laatste blogs van Sander Potjer.