Perfect web team 2018

Op zoek naar dé Craft en Joomla! CMS specialist?

Perfect Web Team is een enthousiast team van specialisten en developers in de open source CMS’en Joomla! en Craft CMS.

Dáárom Craft CMS!


Craft is voor maatwerk opdrachten de meest flexibele en krachtige oplossing. Het is een zeer gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem dat in de basis heel minimaal is. Het is ontworpen om op te bouwen en in te richten aan de hand van jouw wensen, ook als deze complexer zijn en vragen om specifieke functionaliteiten.

Achter Craft CMS zit een professioneel team dat continue doorontwikkelt aan dit CMS in opmars. Dankzij de pro-versie waarvoor een klein jaarlijks bedrag wordt betaald kan dit team doorontwikkelen en support leveren.

Craft kent een actieve community waarin veel technische kennis wordt gedeeld door developers en er zijn veel kwalitatieve uitbreidingen te vinden in de plugin store.

Craft is gebruiksvriendelijk

De interface van Craft wordt voor jouw situatie en wensen op maat ingericht en is daarom bijzonder gebruiksvriendelijk. Content redacteuren zien in het CMS nooit meer dan nodig en kunnen doelgericht met content aan de slag.

Craft Live Preview

Wil je meteen zien hoe je nieuwe content of de aanpassing in je content er uit komt te zien? Craft heeft de beste “Live Preview” die er is. Niet alleen de pagina zelf, maar ook hoe het eruit komt te zien op bijvoorbeeld de homepage en social media.

Craft Image Editor

Makkelijk foto's toevoegen? Craft heeft een “image editor” die voor alle redacteuren snel favoriet is. Kies het focus punt en de site doet de rest. De foto wordt automatisch geoptimaliseerd in de juiste verhouding getoond. Zowel op de site als op social media.

Craft biedt bouwblokken

In Craft richten wij de bouwblokken in die op jouw website nodig zijn en zorgen ervoor dat deze er goed uit zien. Vervolgens kun je de blokken heel handig steeds opnieuw gebruiken, zo bouw je zelf in korte tijd landingspagina's op die er goed uit zien!

Kwalitatieve Craft plugins

De uitgebreide Craft Plugin Store kent veel kant en klare plugins voor veelgevraagde functionaliteiten en koppelingen. Waar nodig bouwen wij zelf een plugin om Craft aan jouw systeem te koppelen of om functionaliteit toe te voegen.

Toekomstbestendige basis

De kracht van Craft ligt in de flexibele opbouw van het CMS. Het bevat alle functionaliteiten die je van een modern CMS mag verwachten, van rechtenbeheer tot API-koppelingen, maar alleen als dat daadwerkelijk nodig is voor een project. Hierdoor is Craft geschikt voor alle soorten websites, van eenvoudige tot complexe websites.

Toonaangevende beveiliging

Craft CMS wordt gebouwd en ondersteund door een professioneel team dat veiligheid hoog in het vaandel heeft. Craft wordt niet voor niets gebruikt door banken en organisaties als Microsoft, Apple, Reddit, Adobe, BigCommerce, Netflix, AT&T, McDonald’s en Dell. Naast interne security reviews van de code in Craft wordt hiervoor ook een extern team voor regelmatige audits ingeschakeld.

Op zoek naar dé Craft specialist?

Met ons enthousiasme voor dit moderne CMS zien wij vele mogelijkheden en kansen. Neem contact met ons op om jouw Craft uitdaging met ons door te nemen!

Dáárom Joomla!


Joomla is één van de populairste open source contentmanagementsystemen ter wereld. Miljoenen websites hebben Joomla als basis. Onze verklaring daarvoor: Joomla is gebruiksvriendelijk, flexibel en krachtig! Daarom is Joomla ideaal voor simpele tot en met zeer complexe websites.

Joomla is meer dan alleen een technische oplossing voor een website. Het is ook een wereldwijde community, een netwerk van professionals, specialisten en enthousiastelingen die vrijwillig bijdragen aan het project om het nog beter, leuker en mooier te maken.

Er zit niet één bedrijf achter Joomla maar heel veel bedrijven, organisaties, teams en zelfstandigen, die allemaal willen dat Joomla de beste oplossing is en blijft. Ook wij dragen graag bij aan de ontwikkeling van het CMS en het project.

Joomla! is uitgebreid

De Privacy Tool Suite in verband met de AVG regelgeving, meertaligheid, toegangsbeheer en versiebeheer zitten standaard in het pakket. Daarnaast zijn er bijna 6000 uitbreidingen beschikbaar in de Joomla! Extensions Directory™!

Joomla! is veilig

Ja! Doordat miljoenen websites gebruik maken van Joomla worden eventuele "lekken" heel snel gevonden en gedicht. Via updates houdt Joomla hackers buiten de deur. Zorg dus altijd dat de laatste updates van Joomla en extensies geïnstalleerd zijn.

Joomla! bespaart kosten

Je betaalt geen licentiekosten voor Joomla. Bovendien is kennis van het systeem openbaar en beschikbaar. Je bent hierdoor niet afhankelijk van één partij voor de ondersteuning en ontwikkeling van je Joomla-website.

Wereldwijd Joomla! netwerk

Misschien wel de grootste kracht van Joomla: de wereldwijde community. Een groot netwerk van professionals en specialisten werkt samen in alle tijdzones en zorgen zo voor de nieuwste ontwikkelingen in Joomla.

Zoekmachines houden van Joomla!

Zoekmachines weten Joomla-sites uitstekend te vinden. Joomla heeft bovendien een arsenaal aan gereedschap om je SEO (Search Engine Optimization) tot in de puntjes te verzorgen.

Joomla! kan klein, maar ook gróót

Van de vele Joomla websites zijn er veel relatief klein maar er zijn ook grote sites zoals bijvoorbeeld de United Nations, Exact.com en vele anderen. Ebay, Citibank en Politie België kozen Joomla als basis voor hun intranet.

Op zoek naar dé Joomla specialist?

Met onze jarenlange ervaring kent Joomla echt geen geheimen meer voor ons. Neem contact met ons op om jouw Joomla uitdaging met ons door te nemen!

Kiezen tussen Joomla! en Craft CMS


Voor de bezoekers van jouw website, en in het bijzonder jouw doelgroep, zal het niks uitmaken welk CMS je kiest. Zij zouden het verschil niet eens mogen zien.

Je bezoeker wil op de website weten wat ze daar kunnen vinden of doen en wel zo snel mogelijk.

Dat kan in Craft of Joomla allebei, mits ze maar goed worden opgebouwd en ingericht. De keuze gaat dus over de achterkant en hoe jouw organisatie wil werken. Op de korte en lange termijn. Beide systemen hebben hierbij voor en nadelen.

Wij helpen je graag kiezen door de juiste vragen te stellen en de kosten en baten analyse te maken.

Craft, Joomla of toch WordPress? Lastige keuze?

De keuze voor een goed contentmanagementsysteem is belangrijk. Maar nog belangrijker is de keuze voor een goede implementatiepartner! Wij maken graag kennis om te helpen hierin de keuze eenvoudig te maken!