Perfect web team 2019

Op zoek naar een nieuwe website?

Wij bouwen de beste en mooiste websites. Grote en complexe sites met veel content vinden we de leukste projecten. Kunnen wij jou helpen met jouw uitdaging?

Een goede voorbereiding... Is het halve werk


Inventarisatie & Strategie

Wat is het doel van je website? Wie is je doelgroep en hoe bereik je die?

Wat is de business case, oftewel wat mag het kosten en wat moet het opleveren? Welk probleem wil je eigenlijk oplossen?

De antwoorden op deze vragen helpen bij het bepalen van de juiste strategie voor de bouw van de nieuwe website.

Lees verder over Inventarisatie & Strategie

"Wederom een heel fijn project met de heren van Perfect Web Team. In een kort tijdsbestek de technische realisatie met een prima eindresultaat. De korte lijntjes en korte respons tijden waren een verademing."

Sam de Bruijn
Sam de BruijnNPO Product Owner Sites & Apps

SEO Analyse & best practices

Een belangrijk onderdeel in de voorbereiding is natuurlijk ook de vindbaarheid in de zoekmachines. Hoe staat de site er nu voor en waar moet het heen?

Search Engine Optimization (oftewel SEO) is een vak apart. Onze SEO specialist doet kwaliteitscontrole voor de SEO best practices, maakt aan de hand van een lijst zoektermen een (nul)meeting voor de stand van zaken in de zoekmachines en geeft technisch en inhoudelijk advies voor het verbeteren van de rankings.

SEO analyse & SEO benchmark

Performance analyse & best practices

Content is king en de koning mag je niet laten wachten.

Een snelle website is belangrijk voor je bezoekers! Dat mag inmiddels wel voor iedereen duidelijk zijn. Om die reden is het ook belangrijk voor de zoekmachines.

Wij onderzoeken zelf continu hoe we websites verder kunnen optimaliseren. Dat betekent testen, testen en nog meer testen.

Need for speed!

Bouwtekeningen of interactieve wireframes

Wat komt waar? Zoals voor een gebouw beginnen wij voor het bouwen van een website met bouwtekeningen.

Verder bedenken we wat de logische hiërarchie van de content is. Wat voor type pagina’s zijn er. Welke structuur en opbouw hebben de pagina's. Waar staan de "call-to-actions" en wat voor "flow" of "click-through" is er door de website.

Door een klikbaar en online ontwerp te maken, voorkom je dubbel werk en noodzakelijke aanpassingen nadat de site daadwerkelijk gebouwd is.

Wireframes
Kunnen wij helpen bij de voorbereiding?

Wij stellen graag de juiste vragen!

Onderdelen van De ontwikkeling en bouw


Projectmanagement

Wat is de achtergrond? Wie doet wat en wanneer? Met welk budget? Met welke methodiek en aanpak?

Lees verder over ons projectmanagement

"Dankzij jullie hebben wij een wereld gewonnen!"

Miriam de Heus
Miriam de HeusCommunicatieadviseur / Online manager GGNet.nl

Usertesting

Wat vind je doelgroep er van?

Met gezond verstand kun je al heel ver komen. Vraag je (potentiële) website bezoeker of ze snappen waar je website over gaat. Begrijpen ze wat ze op jouw website kunnen doen of vinden?

Wij hebben al heel wat gebruikerstesten mogen doen. Dat is altijd leerzaam en leuk om te doen!

Lees meer over gebruikersvriendelijkheid

Usertesting1
Usertesting2
Usertesting3

Ontwerp

Die eerste indruk van een bezoeker op je website, dat moet natuurlijk meteen de juiste zijn!

Is er al een visuele identiteit of huisstijl? Zo niet dan kunnen wij die maken.

Hiermee en de wireframes maken we een webdesign concept. Na een eerste oplevering hiervan zal blijken in hoeverre we op dezelfde lijn zitten en zullen we stapsgewijs naar een volledig goedgekeurd ontwerp toewerken.

Meer over het ontwerp

Ontwerp hiv
Ontwerp patientenfederatie
Ontwerp roc
Ontwerp parcls

Responsive design

Op basis van het ontwerp wordt de code geschreven/ontwikkeld die bepaald hoe de website er qua vormgeving aan de voorkant uit ziet.

Responsive betekent dat zowel desktops, tablets en telefoons een geoptimaliseerde weergave krijgen van de website aan de hand van de beschikbare schermruimte.

De website wordt geschikt gemaakt voor alle moderne browsers. Ook zorgen we ervoor dat de website voldoet aan de richtlijnen die gesteld zijn door het World Wide Web Consortium (W3C).

Responsive

Digitale huisstijlgids

Het goedgekeurde ontwerp kan worden omgezet in een digitale huisstijlgids. In deze gids is de huisstijl technisch uitgewerkt en opgedeeld in elementen die ontwikkelaars kunnen gebruiken voor de opbouw en invulling van nieuwe pagina’s in de website.

Lees meer over de huistijlgids bij het ontwerp

Configuratie en maatwerk

Wij installeren en configureren de website aan de hand van de functionele eisen en/of user-stories.

Hoeveel tijd dit kost is volledig afhankelijk van de inventarisatie, de bouwtekeningen en het design. Hoeveel maatwerk is er nodig? Moeten er koppelingen met andere (sub)systemen gemaakt worden? Is er een complexe workflow of moeten er groepen met rechten worden ingericht?

Content

Wij maken minimaal een opzet met "dummy" content met daarbij de menu en navigatie structuur.

Wij helpen indien nodig ook met de verdere content maar meestal doen organisaties en bedrijven dit zelf. Enerzijds omdat er vaak al content aanwezig is en anderzijds omdat het CMS makkelijk zelf te gebruiken is, eventueel met wat training op maat.

Training

Met een CMS als Joomla en Craft kun je in principe alles zelf doen. De enige beperking is kennis en vaardigheid.

Hier kunnen wij bij ondersteunen door middel van training en/of door beschikbaar te zijn voor het beantwoorden van vragen. Perfect Web Team verzorgt trainingen op maat, voor groepen of 1 op 1. Onze ervaren specialisten trainen de gebruiker(s) aan de hand van de eigen op maat gemaakte website.

Meer over trainingen

Heb je vragen over jouw project?

Wij helpen je graag verder!

De site is live Hoe nu verder?


Onderhoud

Met grote regelmaat komen er nieuwe updates van de CMS software uit.

Om een website veilig, snel en betrouwbaar te houden is het daarom van groot belang de website goed te onderhouden. Wij bieden een onderhoudsabonnement aan waarmee wij het onderhoud van de website uit handen nemen.

Zie onderhoud mogelijkheden

"We zijn ontzettend blij met Perfect Web Team als technisch partner voor onze nieuwe website. De wens om in te zetten op strategische innovaties zoals bijvoorbeeld de volledige adoptie van AMP, gaat hand in hand met het Joomla specialisme die het team kan bieden. Het resultaat? Automatische generatie van Accelerated Mobile Pages zonder dat ons content team zich druk hoeft te maken met technische know-how."

Patrick Kagenaar
Patrick KagenaarProduct Owner Exact Website team

Hosting

De hosting die wij adviseren wordt verzorgd door onze partner Combell. Zij bieden betrouwbare hosting met gedegen kennis van het ideale platform voor Joomla.

Bij andere ons onbekende hosting zijn we eigenlijk altijd meer tijd kwijt aan het zoeken naar de noodzakelijke oplossingen. Bovendien kan het gebeuren dat een externe hosting naar de webbouwer wijst bij problemen en andersom net zo goed dus wij hebben een grote voorkeur voor hosting bij Combell.

Meer over hosting

Support & ondersteuning

Kom je ergens niet uit? Een aanpassing nodig op de website? Wij zijn beschikbaar om je snel en vakkundig te ondersteunen!

Meer over support

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Meerdere afdelingen of belanghebbenden? Uitgebreide wensen en eisen? Werken in sprints? Een harde deadline en strak budget? Wij horen het graag!