Sushobhan badhai Lr PKL7j Old I unsplash
Photo by Sushobhan Badhai on Unsplash

SEO analyse

Snel gevonden worden in de zoekmachines is voor de meeste sites van het grootste belang.


Dus ook voor ons is het belangrijk om te weten hoe de site het nu doet in die zoekmachines . Zodat we daarin bij onze werkzaamheden ook vooruitgang kunnen laten zien.

SEO analyse & best practices

Hoe staat de website er in de zoekmachines nu voor? Onze SEO specialist doet kwaliteitscontrole voor de SEO best practices, maakt aan de hand van een lijst zoekwoorden een (nul)meeting voor de stand van zaken in de zoekmachines en geeft technisch en inhoudelijk advies voor het verbeteren van de rankings.

SEO Benchmark

Om te voorkomen dat de website er bij de ontwikkeling in de zoekmachines op achteruit gaat moet je wel eerst weten hoe het er nu voor staat en wat de aandachtspunten zijn. Daar maken we een SEO Analyse en benchmark voor.

Goede SEO ranking behouden

De analyse kan tevens gebruikt worden om een redirect plan te maken voor de livegang van een nieuwe website. Zo zorgen we ervoor dat, waar van toepassing, de goede ranking behouden blijft en bezoekers op de juiste nieuwe pagina's terechtkomen.

De SEO analyse kan na livegang van de website periodiek herhaald worden om de score en nog verder mogelijke verbeteringen in kaart te brengen.

Heb jij een SEO analyse of SEO Benchmark nodig?


 • Blijf ook op de hoogte via social media:

 • Pf bg
  Patientenfederatie device

  Joomla website & Elasticsearch voor Patiëntenfederatie Nederland

  "Mensen helpen om zelfverzekerd hun weg te vinden in gezondheid en zorg." Die gedachte ligt ten grondslag aan de nieuwe website van Patiëntenfederatie Nederland. Wij mochten de site ontwerpen en bouwen, in Joomla!

 • Roc header background
  Roc devices

  ROC Nijmegen project nieuwe website

  ROC Nijmegen is een regionale school voor beroepsonderwijs met 10.000 studenten en 950 medewerkers op moderne locaties in Nijmegen en Boxmeer. De website was toe aan vernieuwing: Een mooi project voor Perfect Web Team!

 • Ggnet bg
  Ggnet devices

  GGNet.nl - Waar kunnen we u mee helpen?

  GGNet.nl is specialist voor mensen met psychische problemen en hun naasten. Wij mochten helpen met de architectuur, opzet en opbouw en de gebruikersvriendelijkheid van de nieuwe webportal.

 • 3fm bg2020
  3fm devices

  Nieuwe NPO 3FM website

  NPO 3FM is altijd de eerste met nieuwe muziek, achtergronden, festivals en de beste DJ's. NPO 3FM heeft dus een drukke en populaire site en Perfect Web Team mocht de nieuwste versie van deze website bouwen!

 • Nvml bg
  Nvml devices

  NVML.nl nieuw!

  De NVML is een beroepsvereniging die de belangen behartigt van alle (bio)medisch Laboratorium­medewerkers. Perfect Web Team mocht ontwerp, bouw en API-koppelingen van de nieuwe webportal op ons nemen.

 • Cm bg
  Cm devices

  Nieuw look & feel voor Custom Management

  Custom Management - anno 1974 - is een maatschap van daadkrachtige en ervaren algemeen directeuren, die interim-opdrachten uitvoeren op bestuurs- en directieniveau, of tijdelijk leiding geven aan complexe projecten.

 • Funxawards
  Funx

  Nieuwe responsive website NPO Funx

  NPO FunX is het publieke urban radiostation met een diversiteit aan muziekstijlen, waaronder r&b, hiphop en dance. De website van radiozender FunX van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) was na ruim zes jaar toe aan een grondige vernieuwing.

 • Anwb
  Anwb v2

  Nieuwe Joomla! website voor ANWB Golf

  ANWB Golf is de grootste én actiefste (digitale) golfclub van Nederland. Met inmiddels meer dan 30.000 leden heeft ANWB Golf een prominente rol binnen de totale Nederlandse golfwereld ingenomen en het ledenaantal is nog altijd groeiende. Wij hadden al eerder de Joomla website gemaakt en mochten deze nu vernieuwen.