Backbase bg4
Backbase devices

Craft CMS & Next.js website voor Backbase.com

Just dropped 🔥 Check out the new Backbase website! Met headless Craft CMS & Next.js frontend.


Backbase zat met meerdere legacy WordPress sites die veel beperkingen en onmogelijkheden hadden. Wij zijn gevraagd om een nieuwe, zeer flexibele en gebruikersvriendelijke multisite te maken op basis van Craft CMS.

Aan de hand van de aangeleverde input zijn we aan de slag gegaan om wireframes te maken, waarbij we ons vooral richtten op het uitwerken van een set bouwblokken die gebruikt kunnen worden om volledige pagina's samen te stellen.

Met de wireframes en input van onze front-end developers is het design team van Backbase aan de slag gegaan om het ontwerp te maken. Wij hebben ondertussen de site technisch uitgewerkt en onder andere een koppeling gemaakt met het externe vacature systeem. Craft CMS werd opgezet als een headless CMS en het ontwerp werd geïmplementeerd op de front-end met behulp van Next.js.

De site is gelanceerd als onderdeel van de complete rebranding van Backbase.

In plaats van meerdere WordPress-installaties is er nu één stabiele "Multisite" op Craft CMS waarop meerdere domeinen en talen kunnen worden beheerd. Een goede nieuwe basis voor Backbase om op door te groeien en waarmee ze enorm veel flexibiliteit hebben gekregen om de site te beheren en nieuwe content en pagina's te maken.

CMS

Onze diensten

Bezoek de website

Backbase com screenshot
Waar kunnen wij jou mee helpen?

Meerdere afdelingen of belanghebbenden? Uitgebreide wensen en eisen? Werken in sprints? Een harde deadline en strak budget? Wij horen het graag!