Parcls
Parcls

Parcls.com: Design, website & webapplicatie

Parcls.com is een "startup", een nieuwe dienst om eenvoudig je postpakketten te ontvangen als je niet thuis bent. Met Parcls kun je precies afspreken waar en wanneer je je pakket ontvangt. Wij mochten het design, de website en de maatwerk webapplicatie realiseren.


De uitdaging

Voor de nieuwe innovatieve startup Parcls.com uit Amsterdam een bijpassende online presentatie en gebruikersvriendelijke site realiseren, waarbij vooraf de wensen nog niet exact zijn uitwerkt.

Wat begon als opdracht voor een "simpele & informatieve" website bleek al snel uit te groeien naar een website met een complete maatwerk applicatie in Joomla! voor de volledige registratie van alle pakketten, klanten en leveringen.

Het resultaat

Een leuke opdracht om actief mee te denken met het vertalen van het concept naar een ontwerp en maatwerk website & applicatie die aansluit bij de workflow van de pakketpunten. En uiteraard gebruiksvriendelijk voor de klanten en beheerders van de pakketpunten.

Dankzij de maatwerk applicatie in Joomla! kan er snel op (toekomstige) specifieke wensen worden ingesprongen en kunnen er eenvoudig nieuwe locaties toegevoegd worden met de bijbehorende openings- en bezorgtijden.

Via iDeal kunnen de klanten het tegoed opwaarderen en als er een pakket bij een Parcls locatie is bezorgt ontvangt de klant daar via een SMS koppeling bericht van.

Ook je pakketten ontvangen op een specifiek tijdstip dat je wél thuis bent? Ga naar Parcls.com en maak een account aan!

Onze diensten

Mijn parcls
Waar kunnen wij jou mee helpen?

Meerdere afdelingen of belanghebbenden? Uitgebreide wensen en eisen? Werken in sprints? Een harde deadline en strak budget? Wij horen het graag!