Anwb
Devices anwb

Enjoy the game! Nieuw digitaal clubhuis voor ANWB Golf

ANWB Golf is een zogenaamde D-club; een digitale golfclub. Ze zijn de grootste golfclub met ruim 55.000 leden en bestaan alweer bijna 20 jaar. Wij mochten hun nieuwe online clubhuis bouwen!


Dit was uiteraard allemaal niet mogelijk geweest zonder jullie hulp! Dus vanaf deze kant, namens het Golf team: a big THANK YOU!

Niels van Graas
Niels van GraasOnline marketeer

ANWB Golf had voor haar leden twee websites: een algemene site en een ledenomgeving. De algemene site had het overzicht van golfbanen, wedstrijden, ledeninformatie en leuke deals. In de ledenomgeving konden leden zich voor wedstrijden aanmelden, scorekaarten toevoegen en hierin was alle verdere ledeninformatie te beheren.

Dit is nu het nieuwe online clubhuis geworden. ANWB Golf-leden hebben vanuit één omgeving toegang tot alle informatie en kunnen zich direct aanmelden voor wedstrijden. Ook kunnen ze scorekaarten toevoegen en deals scoren door de digitale versie van hun lidmaatschapskaart te tonen.

De site draait op Craft CMS en is gekoppeld met diverse systemen, zoals het ledensysteem en een service om de weersverwachting bij golfbanen te tonen.

ANWB Golf had zelf al een basisopzet in de vorm van wireframes en een ontwerp laten uitwerken. Hiermee hebben we mooie front-end oplossingen gebouwd zoals het eenvoudig kunnen toevoegen van de scorekaarten en leuke gimmick: een automatische afbeelding die gemaakt wordt met het resultaat van jouw golfronde, om te delen of op te slaan.

Zo komt er in de komende tijd nog allerlei nieuwe functionaliteit bij! Want de nieuwe site is vooral een goede nieuwe basis om de komende jaren op door te ontwikkelen.

CMS

Onze diensten

Bezoek de website

Screenshot anwb
Waar kunnen wij jou mee helpen?

Meerdere afdelingen of belanghebbenden? Uitgebreide wensen en eisen? Werken in sprints? Een harde deadline en strak budget? Wij horen het graag!