Anwb
Devices anwb

Enjoy the game! Nieuw digitaal clubhuis voor ANWB Golf

ANWB Golf is een zogenaamde D-club; een digitale golfclub. Ze zijn de grootste golfclub met ruim 55.000 leden en bestaan alweer bijna 20 jaar. Wij mochten hun nieuwe online clubhuis bouwen!


Met PWT hebben we een droom gerealiseerd: een virtueel clubhuis voor onze golfleden.

Niels van Graas
Niels van GraasOnline marketeer

ANWB Golf had voor haar leden twee websites: een algemene site en een ledenomgeving. De algemene site had het overzicht van golfbanen, wedstrijden, ledeninformatie en leuke deals. In de ledenomgeving konden leden zich voor wedstrijden aanmelden, scorekaarten toevoegen en hierin was alle verdere ledeninformatie te beheren.

Met het nieuwe virtuele Clubhuis hebben leden toegang tot hun persoonlijke gegevens, ledenvoordeel en schrijven ze zich in voor golfevenementen. Alle data en functies zijn gebundeld in één webomgeving. De Progressive Web App geeft leden op alle devices toegang tot de NGF-golfpas en scorekaarten. Voor ANWB Golf ontwikkelden we een verbeterde scorekaart interface met focus op gebruiksvriendelijkheid. We koppelden de site, gebouwd in Craft, aan het ledensysteem van ANWB Golf.

ANWB Golf had zelf al een basisopzet in de vorm van wireframes en een ontwerp laten uitwerken. Hiermee hebben we mooie front-end oplossingen gebouwd zoals het eenvoudig kunnen toevoegen van de scorekaarten en leuke gimmick: een automatische afbeelding die gemaakt wordt met het resultaat van jouw golfronde, om te delen of op te slaan.

Zo komt er in de komende tijd nog allerlei nieuwe functionaliteit bij! Want de nieuwe site is vooral een goede nieuwe basis om de komende jaren op door te ontwikkelen.

CMS

Onze diensten

Bezoek de website

Screenshot anwb
Waar kunnen wij jou mee helpen?

Meerdere afdelingen of belanghebbenden? Uitgebreide wensen en eisen? Werken in sprints? Een harde deadline en strak budget? Wij horen het graag!