Mtmbg
Mtm devices

movetomatch.nl: Een "Leven Lang Ontwikkelen". Maak werk van jouw ontwikkeling!

Met Move to Match bieden Rijn IJssel en ROC Nijmegen opleidingen voor een "Leven Lang Ontwikkelen". PWT mocht hiervoor met Craft CMS een gebruikersvriendelijke website bouwen.


De samenwerking tussen Rijn Ijssel en ROC Nijmegen voor een leven lang ontwikkelen krijgt vorm door Move to Match. Een programma om werknemers en werkzoekenden te helpen met duurzaam opleiden. Een overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website is daarbij natuurlijk van groot belang.

Als input kregen we de nieuwe huisstijl en campagnemateriaal aangeleverd. Wij hebben dit vertaald naar een ontwerp voor het web en uiteindelijk in Craft CMS opgebouwd.

De keuze voor Craft CMS is gemaakt omdat de relatief simpele basis van de website steeds verder uitgebreid zal worden met nieuwe pagina's en functionaliteiten. Craft CMS is uitermate geschikt om snel te schakelen en verder door te ontwikkelen, de keuze was dus snel gemaakt!

CMS

Onze diensten

Bezoek de website

Moveto Match fscreenshot
Waar kunnen wij jou mee helpen?

Meerdere afdelingen of belanghebbenden? Uitgebreide wensen en eisen? Werken in sprints? Een harde deadline en strak budget? Wij horen het graag!