Willard
Willard

Responsive prijslijst voor Gebrs. Willard

Gebrs. Willard is een bekende groothandel in woningtextiel en zij ondersteunen en adviseren de professionele woninginrichters in Nederland. Zij maakten van hun prijslijst jaarlijks een boekje, die door prijsveranderingen echter snel achterhaald was. Wij kwamen met een handige en kostenbesparende oplossing!


De uitdaging

Gebrs. Willard gaf jarenlang jaarlijks een prijsboekje van alle producten uit. Echter zijn de prijzen flink onderhevig aan verandering. Vorig jaar hebben zij wel dertig keer de prijzen moeten aanpassen. Dit bracht voortdurende kosten met zich mee voor het vervaardigen en verspreiden van de actuele prijslijst.

Quavorm verzorgde al jaren de opmaak van de prijslijst en opperde het idee voor een website. Samen hebben wij een oplossing uitgedacht die verder ging dan alleen de website. Deze hebben we voorgelegd aan de klant en en die was er natuurlijk heel blij mee!

De oplossing

Wij hebben een "prijslijst website" ontwikkeld met een maatwerk Joomla extensie. Hierin wordt een XML bestand geïmporteerd dat uit de interne systemen van Gebrs. Willard komt. Nieuwe prijzen? Geen probleem, even het XML bestand importeren en alle informatie op de website is weer actueel. Deze nieuwe aanpak resulteerde in een flinke kostenbesparing.

De website is bovendien responsive, waardoor de vertegenwoordigers altijd en overal de actuele informatie op hun mobiel of tablet kunnen oproepen.

Onze diensten

Bezoek de website

Willard
Waar kunnen wij jou mee helpen?

Meerdere afdelingen of belanghebbenden? Uitgebreide wensen en eisen? Werken in sprints? Een harde deadline en strak budget? Wij horen het graag!