Leergeld pfbg
Leergeld devices

Gelijke kansen voor alle kinderen, een website voor Leergeld Den Haag

Stichting Leergeld Den Haag wil voorkomen dat kinderen uit gezinnen met weinig financiële middelen zich arm voelen. Dit doel vroeg om een zeer toegankelijke en gemakkelijke website om hulp te vinden.


Na jaren geholpen te hebben met een verouderde en niet zo toegankelijke website, kregen wij de opdracht een nieuwe website te maken. Wij waren er zeer blij mee dat wij nu aan de verbetering van de website en daarmee de doelstelling van de stichting mochten bijdragen.

We maakten wireframes, een webdesign en hielden vooral een gemakkelijke workflow voor de doelgroep in gedachten.

Voordat we met de technische uitwerking aan de slag gingen hebben we de nieuwe opzet getest met de doelgroep van de website om zeker te zijn dat we niets over het hoofd zagen. Voor de livegang is de website tevens getest op Digitale toegankelijkheid door een aantal ervaringsdeskundigen welke allemaal geen technische opmerkingen hadden.

De site is gebouwd in Craft CMS wat we specifiek voor de klant kunnen inrichten en daardoor gebruiksvriendelijk is. Na het eerste gebruik kregen we al snel "Dit is leuk!" te horen!

Op de site kunnen aanvragen voor ondersteuning gedaan worden. Wij hebben een koppeling gemaakt tussen Craft CMS en Filemaker zodat de aanvragen in Filemaker verder verwerkt en opgevolgd kunnen worden.

CMS

Onze diensten

Bezoek de website

Leergelddenhaag screenshot
Waar kunnen wij jou mee helpen?

Meerdere afdelingen of belanghebbenden? Uitgebreide wensen en eisen? Werken in sprints? Een harde deadline en strak budget? Wij horen het graag!