Tracebuzz

Nieuwe visuele identiteit voor Tracebuzz

Tracebuzz levert krachtige oplossingen voor online media monitoring en realtime webcare. Hun klanten komen er via de systemen van Tracebuzz direct achter wie de superpromoters zijn, waar de conversatie plaatsvindt en hoe het sentiment is.


Bij Perfect Web Team hebben ze een tovenaar met design programma’s. Die realiseerde snel verschillende opties zodat wij zelf konden beslissen waar we mee verder wilden. Zij werken heel fexibel en het eindresultaat spreekt voor zich.

Marco van de Kamp, Founding father Tracebuzz.com

Tracebuzz helpt organisaties met het leveren van excellente service door middel van technische oplossingen en expertise op het gebied van social media.

Tracebuzz stelde ons de vraag of wij konden helpen met het herzien van hun visuele identiteit. Die identiteit was in uitstraling en toepassingsmogelijkheden niet meer toereikend.

Na analyse en inventarisatie hebben wij een nieuw logo, vorm- en beeldtaal ontwikkeld die eer aandoet aan de kernwaarden waar zij voor staan.

Onze diensten

Bezoek de website

450x2023
Waar kunnen wij jou mee helpen?

Meerdere afdelingen of belanghebbenden? Uitgebreide wensen en eisen? Werken in sprints? Een harde deadline en strak budget? Wij horen het graag!