Jug modules niels
Blog

Joomla! Modules. Iedereen kan ze maken!!

Dat was de titel van de presentatie van Niels van der Veer tijdens de Joomla User Group Amsterdam/Bussum bijeenkomst op ons kantoor. Dat het ontwikkelen van een module niet complex hoeft te zijn liet Niels tijdens deze bijeenkomst zien.


De presentatie van Niels, ons jongste Joomla-talent, over het maken van je eigen Joomla-module zorgde voor een volle bak tijdens de maandelijkse Joomla-gebruikersgroep bijeenkomst. In de heldere presentatie liet Niels stap voor stap zien hoe je zelf een eenvoudige Joomla module maakt die volledig aansluit bij je eigen wensen. Voor veel van de deelnemers mogelijk de eerste stappen in het ontwikkelen van extensies voor Joomla.

Slides en voorbeeld module

De slides van de presentatie van Niels met daarin de code uitgelegd zijn helaas niet meer beschikbaar. De volledige voorbeeldmodule die Niels heeft ontwikkeld staat nog wel op http://github.com/n9iels/mod_hellojug.

Ook deelnemen aan de Joomla User Group?

Iedere maand bieden we ons kantoor in Bussum aan voor het organiseren van een Joomla gebruikersgroep bijeenkomst. De onderwerpen zijn heel gevarieerd. Je bent van harte welkom om bij een volgende bijeenkomst aan te schuiven.