Hiemstraendevries
Hiemstraendevries

Nieuwe website Hiemstra en De Vries

Hiemstra en De Vries is een organisatie- en adviesbureau die werken aan het verbeteren van de publieke sector. De website was niet meer van deze tijd en had in alle opzichten een opfrisbeurt nodig. Wij mochten bouwtekeningen maken voor de website, hun huisstijl toepassen en deze uiteindelijk uitwerken in Joomla.


Wij kijken terug op een fijne samenwerking waarin wij een aantal maal versteld hebben gestaan van jullie kunde met Joomla. Alsof jullie kunnen toveren.

Sebastiaan van den BogaardOrganisatieadviseur bij Hiemstra en De Vries

De uitdaging

Een adviesbureau advies geven is een uitdaging op zich. De specifieke wensen en hoge eisen brachten begrijpelijkerwijs meerdere iteraties met zich mee.

Ontwerp

Wij mochten de wensen en eisen vertalen in wireframes. De nieuwe site moest veel beter laten zien en weerspiegelen waar dit adviesbureau voor staat. Daarom veel goede header foto's van de adviseurs bij Hiemstra en De Vries.

Behalve een fris ontwerp moest er meer actuele content getoond gaan worden. Met blogs over allerlei thema's, kennisgebieden en nieuws op datum en per medewerker is dit goed gelukt.

Gerelateerde content

Er zijn veel relaties en cross links gemaakt in de content. Bij de adviseurs is bijvoorbeeld te zien welke thema's en kennisgebieden bij ze horen en verder ook welke blogs ze geschreven hebben. Als je een thema kiest zie je daar ook weer bij welke adviseurs daar betrokken zijn.

Bovendien zie je daar ook weer het "nieuws & inspiratie" waardoor er relatie is met actuele content.

Het resultaat

Al met al een vriendelijke en frisse site met actuele en doelgerichte informatie.

Onze diensten

Bezoek de website

Hiemstra
Waar kunnen wij jou mee helpen?

Meerdere afdelingen of belanghebbenden? Uitgebreide wensen en eisen? Werken in sprints? Een harde deadline en strak budget? Wij horen het graag!