Hcc bg
Hcc

HCC.nl: Joomla! front-end template

De HCC, vereniging van computergebruikers, is in 1977 opgericht door een klein aantal enthousiaste computergebruikers, om elkaar te ondersteunen bij het ontwerpen en programmeren van computers. Zij kunnen natuurlijk veel zelf maar voor het front-end design mochten wij het professionele en maatwerk Joomla template bouwen.


De uitdaging

Ondanks de vele stakeholders, een complexe infrastructuur en een gedeelde verantwoordelijkheid voor het eindresultaat toch een mooie vernieuwde website neer te zetten. Wij mochten het aangeleverde ontwerp omzetten naar een maatwerk Joomla!-template.

Het resultaat

Een volledig nieuwe website waarbij van CMS is gewisseld (van Drupal naar Joomla!). Daarmee draaien de sites van HCC.nl en de interessegroepen op Joomla.

Hierdoor is het beheer eenvoudiger geworden en kan het template en maatwerk oplossingen ook goed ingezet worden op de sites van de HCC interessegroepen.

Onze diensten

Bezoek de website

Hcc desktop
Waar kunnen wij jou mee helpen?

Meerdere afdelingen of belanghebbenden? Uitgebreide wensen en eisen? Werken in sprints? Een harde deadline en strak budget? Wij horen het graag!