Cvm bg

Centrum voor Mindfulness platform online!

Het Centrum voor Mindfulness wil bijdragen aan de kwaliteit van leven en werken, opvoeding, onderwijs en gezondheid door de integratie van mindfulness in alle onderdelen van de samenleving.

Met CVM | Mindful Leven, een sociaal platform dat inspireert en verbindt is het Centrum voor Mindfulness ook online zeer toegankelijk voor inspiratie en verbinding.


Het team van PWT heeft onze website op een professionele manier geschikt gemaakt voor ons abonnee-platform Mindful leven. Daarvoor waren koppelingen tussen abonnementen, betalen, accounts, en administratie nodig, die nu probleemloos werden ingeregeld. Daarbij is het buitengewoon plezierig samenwerken met de mannen van PWT.

Wibo Koole
Wibo KooleDirecteur

Met Perfect Web Team verzorgen we al jaren de doorontwikkeling en het onderhoud van centrumvoormindfulness.nl. De website was voor het centrum al heel belangrijk als informatiepunt, agenda en voor alle inschrijvingen voor cursussen en trainingen.

Door corona moest er online ineens veel meer gebeuren. Online trainingen, webinars, audiotracks, oefeningen, oftewel heel veel content moest online toegankelijk worden voor abonnees. Dat is het sociale platform "CVM | Mindful Leven" geworden. Wij mochten de technische functionaliteit en de koppelingen met Exact, Copernica en Mollie ontwikkelen om zoveel mogelijk te automatiseren.

Dashboard inloggen
Cvm mijnaccount
Content inloggen
Content2 inloggen

CMS

Onze diensten

Bezoek de website

Screenshot centrumvoormindfulnessnl
Waar kunnen wij jou mee helpen?

Meerdere afdelingen of belanghebbenden? Uitgebreide wensen en eisen? Werken in sprints? Een harde deadline en strak budget? Wij horen het graag!