Pwt extensions header
Blog

Nieuw! PWT Extensions

Tijdens het bouwen van nieuwe sites voor onze klanten hebben we extensies ontwikkeld die Joomla! nog krachtiger en gebruiksvriendelijker maken. Wij geloven in de kracht van deze nieuwe Joomla! extensies en maken deze nu ook voor jou beschikbaar!


Ons team van Joomla specialisten werkt aan een grote verscheidenheid van projecten. Kleine sites, maar ook grote websites met heel veel unieke bezoekers zoals die van 3FM, Radio 1 en FunX. Voor ieder project willen we het maximale uit de Joomla core halen. Maar soms zijn er toch extra functionaliteiten nodig of willen we Joomla gebruiksvriendelijker maken voor de eindgebruikers van de websites. Om dit te bereiken hebben we onze eigen Joomla extensies ontwikkeld die volledig integreren met Joomla.

Dankzij de feedback van onze klanten en onze eigen ervaring bij het implementeren en gebruik van deze extensies in diverse projecten hebben we ze doorontwikkeld en verder geperfectioneerd.

Vier nieuwe Joomla extensies

Wij zijn heel erg enthousiast over deze nieuwe Joomla extensies en vier ervan hebben de status bereikt dat we ze kunnen gaan delen met je. Wij hopen en gaan er van uit dat jij en de eindgebruikers van je website van deze extensies gaan houden!

Joomla extensies van PWT Extensions

PWT Extensions

Vandaag lanceren we PWT Extensions, onze nieuwe site en merk, volledig toegewijd aan onze Joomla extensies. We zullen meer details, functionaliteiten en de namen van de extensies gaan delen in de komende weken. Ondertussen wil je misschien een poging doen om de namen van onze extensies te raden op social media met de hashtag #pwtextensions. De eerste die een extensie naam goed heeft geraden wint een 1-jarig abonnement op die extensie!

Voor degenen die naar JoomlaDay UK in Londen gaan deze zaterdag: ga naar onze sessie over “High Traffic websites with Joomla!” voor een sneak preview!

En vergeet je niet aan te melden voor Early Access op https://extensions.perfectwebteam.com!