Npi congres entree

Online interactief congres dat er uit ziet als een retro game?!

Vorig jaar maakten wij een interactieve online kerstkaart en dat bracht een klant van ons op een idee. "Kunnen wij ons aanbod van opleidingen dit jaar niet op een leuke manier online en interactief aanbieden?"


Voor nu wil ik jullie allen heel graag bedanken voor een fraai stuk werk dat in een mooie samenwerking tot stand is gekomen!

Wat getriggerd werd door de kerstkaart in december heeft geresulteerd in een eerste uitvoering van het NPi-Life Long Learning Congres waarbij de NPi-diensten en producten op een mooie manier zijn gekoppeld aan het verzamelen van data en het tonen van persoonlijke suggesties op basis van verzamelde voorkeuren.

Harm Askes
Harm AskesHoofd deskundigheidsbevordering

Een project waar we onze creativiteit volledig op los konden laten en waarin we ook zelf weer op ontdekkingstocht konden qua front-end uitwerking, en daarbij onze grenzen weer verlegd hebben. Een enorm leuke afwisseling tussen het bouwen van alle "gewone" websites was het voor ons om een interactief congres uit te werken voor het NPi.

Het NPi leverde de inhoudelijke input waarmee we na een brainstormsessie aan de slag zijn gegaan om een eerste proof-of-concept te maken. Samen met NPi hebben we dit verder uitgewerkt tot een interactive "game"-omgeving gekoppeld aan de NPi-site waarbinnen bezoekers deelnemen aan een congres, zalen kunnen bezoeken en hun digitale goodiebag kunnen vullen waarna deze per mail toegezonden wordt.

CMS

Onze diensten

Bezoek de website

Screens
Waar kunnen wij jou mee helpen?

Meerdere afdelingen of belanghebbenden? Uitgebreide wensen en eisen? Werken in sprints? Een harde deadline en strak budget? Wij horen het graag!