His back
HIS devices

Huis in Spanje kopen? Huizeninspanje.nl!

Huizeninspanje.nl is dé website voor kopen, verkopen en tips voor de Spaanse huizenmarkt. Wij helpen Rinus en Roy van Huizeninspanje.nl al zo lang als wij bestaan met hun website. Het was nu tijd voor een nieuwe en compleet verbeterde versie van de website. We hebben hiervoor gebruik gemaakt van het Craft CMS.


Dank jullie wel voor de klus die jullie geklaard hebben. Ik ben super blij met de nieuwe site. Ik snap nu pas waarom Sander vaak heeft gezegd dat onze site aan vervangen toe was. Als onze bezoekers net zo content zijn als ik, gaan we zeker weer groeien met deze site.

Rinus van Vliet
Rinus van VlietMakelaar en eigenaar van HuizeninSpanje.nl

De site was verouderd en niet flexibel. Er waren nogal wat wensen die we met de oude "houtje touwtje" website niet meer konden realiseren. Het toevoegen van nieuwe huizen in meerdere talen was zeer omslachtig.

Om die reden is Craft CMS gekozen als nieuwe basis. Het (naderhand) toevoegen van specifieke velden voor de eigenschappen van de huizen is hierin eenvoudig. Ook heeft Craft een krachtige implementatie van meertaligheid waardoor het vertalen zeer gebruiksvriendelijk werkt en bovendien iedere taal op een eigen domeinnaam draait.

Natuurlijk ziet de site er op alle apparaten er nu snel en piekfijn uit. Het gebruik van de website, zowel voor de bezoekers, als voor de makelaars is veel eenvoudiger en duidelijker geworden.

Een huis vinden in Spanje is nu makkelijker dan ooit!

CMS

Onze diensten

Bezoek de website

His screenshot
Waar kunnen wij jou mee helpen?

Meerdere afdelingen of belanghebbenden? Uitgebreide wensen en eisen? Werken in sprints? Een harde deadline en strak budget? Wij horen het graag!