A Christmas Carol

Een digitale kerstkaart ontwikkelen - A Christmas Carol

Soms wil je gewoon iets moois en leuks maken! Vooral tijdens de donkere dagen voor kerst! Zo ontstond het idee voor onze digitale kerstkaart "Het verhaal van Ebenezer Scroll - A Christmas Carol".


Hahaha, wat een geweldige kerstkaart!

Jullie waren mijn neefjes dit jaar.

Mooie kerstkaart, leuk dat jullie klanten er ook in voorkomen!

Dat was leuk! Minder leuk was dat het bier op was....

Wat een leuk filmpje!

Fraai kerstverhaal! En blij dat ik de neefjes bij Perfect Webteam ken!

Diverse relatie en klanten

Een digitale kerstkaart ontwikkelen hadden we nog niet eerder gedaan.

Na een paar brainstormsessies, het uitwerken van een technische proof of concept en het registreren van een aantal domeinen was daar het ruwe idee: onze eigen webversie van A Christmas Carol, het kerstverhaal van Charles Dickens uit 1843. Een klassieker met de oude en verbitterde vrek Ebenezer Scrooge en bezoeken van drie geesten waarvan iedereen wel een versie kent.

Na het uitwerken van de verhaallijn die past bij ons, heeft onze frontender Robin zijn creativiteit losgelaten op het project en is de grenzen van de frontend techniek gaan opzoeken.

Op mobieltjes en op laptops, het moet natuurlijk wel overal "gewoon" werken. En dat is gelukt!

In onze webversie van A Christmas Carol speelt Ebenezer Scroll met zijn antieke website https://scroll-en-barley.nl de hoofdrol en bied zijn neefje hulp aan.

Het lijkt nu haast een filmpje maar het is toch echt een soort website waar je doorheen kunt en moet scrollen om het hele verhaal te zien.

Benieuwd geworden? Bekijk het verhaal van Ebenezer Scroll op https://a-christmas-carol.nl

Onze diensten

Bezoek de website

Page screenshot
Waar kunnen wij jou mee helpen?

Meerdere afdelingen of belanghebbenden? Uitgebreide wensen en eisen? Werken in sprints? Een harde deadline en strak budget? Wij horen het graag!