Npoluister header
Npoluister

Craft CMS website NPO Luister

De Nederlandse Publieke Omroep lanceert voor alle podcast- en radioliefhebbers het nieuwe audioplatform NPO Luister. Ter promotie van deze app mochten wij de technische realisatie van de ondersteunende website in Craft verzorgen.


Wederom een heel fijn project met de heren van Perfect Web Team. In een kort tijdsbestek de technische realisatie met een prima eindresultaat. De korte lijntjes en korte respons tijden waren een verademing.

Sam de Bruijn
Sam de BruijnNPO Product Owner Sites & Apps

Ter promotie van de nieuwe NPO Luister app had de NPO een website nodig en had daarvoor een ontwerp gemaakt. Wij hebben dit omgezet naar een responsive frontend template dat op alle devices goed toont.

Het frontend template hebben vervolgens gekoppeld aan Craft CMS. Hierdoor kan de redactie de content eenvoudig, snel en gebruiksvriendelijk beheren.

De kracht van Craft is dat je in basis vrijwel niets hebt. Voor deze relatief simpele site heb je daardoor een CMS draaien dat niet allerlei onderdelen inlaad die niet in gebruik zijn: In Craft maken we alleen de velden aan die nodig zijn voor invoer van de content. Met deze velden bouwen we de interface op en daarmee krijg je een hele gebruiksvriendelijk beheeromgeving met alleen onderdelen die daadwerkelijk in nodig zijn.

Simpel, maar wel met krachtige tools van Craft zoals live voorvertoning van niet gepubliceerde content en het automatisch schalen van afbeeldingen. Tools waar de redactie weer erg gelukkig van wordt!

CMS

Onze diensten

Bezoek de website

Screenshot npoluister
Waar kunnen wij jou mee helpen?

Meerdere afdelingen of belanghebbenden? Uitgebreide wensen en eisen? Werken in sprints? Een harde deadline en strak budget? Wij horen het graag!