Pwt buttons
Blog

Welke button(s) passen het beste bij jou?

Deze vraag stond op de kaart van Perfect Web Team met daarop zes verschillende buttons die iedere deelnemer van de Joomla!dagen in zijn of haar welkomstas vond. Gekozen kon worden uit "Joomla Administrator", "Joomla Builder", "Joomla Designer", "Joomla Developer", "Joomla Newbie" en "Joomla Lover".


Al snel liepen veel bezoekers met de Joomla buttons rond, de ene met heel gericht de buttons die het beste bij hun expertise paste, de ander juist met zoveel mogelijk buttons.

Bij Perfect Web Team zijn we er van overtuigd dat Joomla website projecten het beste resultaat opleveren door als team samen te werken. Door expertises te combineren kan je elkaar verbeteren, inspireren en aanvullen. Behalve in ons eigen team werken wij voor projecten dan ook regelmatig samen met andere Joomla specialisten.

De Joomla!dagen waren voor ons ook in dit opzicht zeer geslaagd. Wij hebben met de vele andere specialisten kunnen praten en zijn zo weer goed op de hoogte van alle expertises. En aan de foto's op Twitter te zien komt er nu een hele nieuwe generatie van Joomla specialisten aan!