Jug joomla acl
Justin Jensen
Blog

Joomla! ACL tijdens JUG Amsterdam in Bussum

Joomla Gebruikersgroep Amsterdam in Bussum? Ja, je leest het goed! Op maandag 31 augustus zal JUG Amsterdam plaatsvinden bij Perfect Web Team in Bussum. Sander Potjer zal tijdens deze avond uitgebreid in gaan op het gebruikersrechten systeem van Joomla.


Helaas kan JUG Amsterdam niet langer meer gebruik maken van de locatie in het centrum van Amsterdam, de gebruikersgroep is daarom op zoek naar een nieuwe locatie voor de maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn drie locaties op het oog met die allemaal een keer geprobeerd gaan worden. Als eerste is de locatie van Perfect Web Team in Bussum aan de beurt.

Werken met het ACL systeem van Joomla!

Het onderwerp zal deze keer ‘Gebruikersrechten’ zijn. Hoe te werken met het ACL systeem van Joomla? Het is een uitgebreid systeem en dat kan er voor zorgen dat het niet makkelijk lijkt dit in te stellen. En waarom zou je het instellen? Wat kan je er eigenlijk mee?

Maandag 31 augustus doet Joomla ACL expert Sander Potjer een boekje open over dit onderwerp. Hij is de ontwikkelaar van de ontwikkelaar van de extensie PWT ACL, voorzitter van de Stichting Sympathy (promotie en ondersteuning van Joomla in Nederland) en mede-eigenaar van Perfect Web Team. Internationaal zet hij zich in voor Joomla als lid van het Community Leadership Team (CLT).

Van harte welkom!

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst, ook als je nog niet eerder bij een bijeenkomst bent geweest. De entree is vijf euro, hiermee kan JUG Amsterdam sprekers uitnodigen en geniet je van een drankje na afloop. De bijeenkomst begint om 20 uur. Aanmelden via https://joomlacommunity.nl/age...

Bereikbaarheid

Perfect Web Team zit in de Bussumse watertoren. Deze locatie is goed te bereiken via openbaar vervoer en eigen vervoer. Parkeergelegenheid is ruim voldoende beschikbaar bij station Bussum-Zuid, schuin tegenover de het station. Als je met de trein vanuit Amsterdam komt kun je op maandag 31 augustus om 19.22 uur de sprinter richting Amersfoort nemen, die vertrekt van spoor 11a op Amsterdam CS en zal om 19.54 in Bussum-Zuid zijn. Een retour standaard 2e klas vanuit Amsterdam kost € 9,40,-.

locatie pwt bussum

Tot op maandag 31 augustus!