Nlw insite
Nlw insite

NLW Intranet

NLW Groep is hét unieke centrum voor sociaal-maatschappelijke werkgelegenheid in de regio Noord-Limburg West. Ze hadden een nieuw intranet nodig en na diverse gesprekken hadden ze het meeste vertrouwen in Perfect Web Team om het voor ze te bouwen.


We zijn vandaag live en hebben al veel positieve reacties mogen ontvangen! We zijn heel blij met het resultaat!

Steffie PijnenburgCommunicatiemedewerker

De uitdaging

NLW Groep staat voor waardevol en passend werken met mensen met een arbeidsbeperking. Daarbij levert NLW meerwaarde op voor 3 partijen: werknemers, werkgevers en gemeenten. Om voor al deze partijen en binnen de bestaande infrastructuur een goede oplossing neer te zetten was een uitdaging op zich.

Het resultaat

Een gebruikersvriendelijk intranet voor een grote groep actieve gebruikers dat bereikbaar is vanaf iedere locatie en mobiele devices. Dankzij een aantal maatwerk toepassingen hebben we de gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker verhoogd. Zo ziet de gebruiker direct het aantal ongelezen nieuwsberichten en kunnen de favoriete pagina's zelf worden samengesteld.

Onze diensten

Bezoek de website

Nlw insite
Waar kunnen wij jou mee helpen?

Meerdere afdelingen of belanghebbenden? Uitgebreide wensen en eisen? Werken in sprints? Een harde deadline en strak budget? Wij horen het graag!